Снимка , уикипедияМъж е намерил смъртта си по колкото неочакван, толкова и

...
Снимка , уикипедияМъж е намерил смъртта си по колкото неочакван, толкова и
Коментари Харесай

Мъж бе одраскан от прилеп и почина от бяс във Франция

Снимка , уикипедия

Мъж е намерил гибелта си по колкото непредвиден, толкоз и нечовечен метод. Той е починал от бяс в Централна Франция, най-вероятно след одраскване от прилеп, подслонил се на тавана му. Това е първият сходен случай във Франция, обявиха от института " Пастьор ".

Мъжът, който е бил на 60 години, е починал от енцефалит с неуточнен генезис. Направените след гибелта му генетични проучвания на проби демонстрират, че е бил инфектиран с лисавирус вид 1 (EBLV-1), чийто носители са прилепите.

Случаят е разказан в публикация за известни научни тематики на уеб страницата mesvaccins.net и информация за него е оповестена в локален вестник, заяви Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Що се отнася до европейските прилепи, " сходен смъртен случай не е регистриран от 35 години. А във Франция е първият - съобщи представител на института " Пастьор ". - Подобен смъртен случай е имало през 1985 година в Русия. Два други смъртни случая на експерти, учещи прилепите, са разказани през 1985 година във Финландия и през 2002 година в Шотландия ".

Бясът е публично разгласен за липсващ във Франция през 2001 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР